Gilberthz AllanAstl JaredSmit Tottenham Hotspurs Trøje Marcel BKKSandyh

Gilberthz AllanAstl JaredSmit Tottenham Hotspurs Trøje Marcel BKKSandyh

0
13

Marcel PSG Trøje Børn KindraGr
Marcel Dortmund Trøje Børn Phillipp To Manchester-hold med nyt look er ved at kæmpe, og tidlige tegn antyder, at denne fodboldkamp bliver en absolut cracker. Både Pep Guardiola og Jose Mourinho har sprøjtet kontanterne og styrket deres hold markant, men hvem gør det fælles Manchester XI? Her er et ret direkte valg, den spanske skudstopper David de Gea er blandt de bedste keepere i verden. Hans stigning hos Man Utd har været vigtig, og han ‘bogstaveligt talt fornavn på United (og det fælles Manchester) holdark. For et par år siden ‘har du hårdt presset for at finde en bedre retrygge i England. Indtil videre ser Zabaleta tilbage til denne sæson at have genfanget sin form fra 2012/13, som så ham kåret til Manchester City’ årets spiller.

Antonio Valencia har udført et storslået stykke arbejde med højre back for Mourinho ‘side, men Zabaleta får nikket her. Det ‘sfair at sige Man Utd’ erhvervelse af £ 30M har ramt jorden løbende. 22-åringen har indtastet nogle Juventus Tøj forestillinger af højeste kvalitet, og er som et resultat blevet udnævnt til Man of the Match to gange allerede i sin tidlige karriere med The Red Devils. Mourinho gør det sjældent forkert med forsvarere, og i Eric Bailly ser det ud til, at Man Utd har en rigtig perle af en spiller. En anden ung engelsk forsvarer fremstiller Manchester XI; Shaw har bestemt plukket op, hvor han slap før hans grusomme benbrud. Hans dynamiske forestillinger fra fuld bagside har givet Man Utd en ekstra dimension i angreb, Shaw ser komfortabelt af truslen fra Gael Clichy og Aleksandar Kolarov.

Dette er et navn, der måske overrasker en visning, men ikke hvis du har fulgt Fellaini nøje denne sæson. Belgiske 6 fod 4 har været en åbenbaring på Old Trafford under Jose Mourinho, der har indsat ham i en holdende midtbaneposition. I de sidste par måneder er Fellaini gået fra at sælge ham for at starte ham, ganske omdrejningen. De Bruyne er en usædvanligt talentfuld playmaker og er en anden, der meget er en Pep-spiller. Han har været fantastisk i hjertet af City ‘smidfield, og efter at have været solgt Arsenal Tøj hos Chelsea af Mourinho, kan han godt komme ind i denne weekend’ sderby med et punkt at bevise. Den dyreste spiller i verdensfodbold er ved at gøre sin Manchester-derby-debut.

Efter at han ikke har fundet nettet siden hans tilbagevenden til United, er scenen klar til, at han åbner sin konto på den mest dramatiske måde. Se dette rum. Dette var en meget vanskelig beslutning; Nolito, Juan Mata og Anthony Martial kørte alle sammen til venstre midtbane i det fælles Manchester XI, men Silva kommer ud på toppen. Silva har været en af ​​City ‘sbest-spillere, siden han underskrev, og kan til enhver tid påvirke et spil. Don’ t overrasket, hvis Silva er den afgørende faktor i denne weekend. Efter en elendig europæisk kampagne med England har Sterling set tilbage til sit bedste i en City-shirt. På sit fritflydende bedste er Sterling en eksplosiv vinger, der kan give enhver fuld tilbage mareridt.

FreddyKno Italien Tröja Barn LaceyJaco
MikeCoats billige fotballdrakter OtisGosse
FreddieCa Roma Drakt LashayBig